Skip to content

TeenSTAR-est Pasaréten

2022. május 20-án, pénteken este 7 órakor egy Teenstar-est keretei között újra találkozhatunk a Pasaréti Közösségi Házban (pkh.hu), ahol Szőnyi Lídia pedagógiai szakpszichológus segít, hogy a családok harmonikusabban működhessenek gyermekeik kamasz évei alatt.  

A TeenStar-est első felében Szőnyi Lídia előadását hallgathatjuk meg. Arra mutat rá, hogy a serdülőkor egy normatív krízis, ami az egész család életére nagy hatással van. Hogyan, milyen eszközökkel lehet ebben az időszakban a konfliktusokat kezelni, kapcsolatban maradni a kamasz gyermekeinkkel, illetve a családi békét és egyensúlyt is fenntartani? Hogyan lehet felkészülni erre az időszakra, hogyan legyünk képesek támogatóan állni tinédzser korú gyermekeink mögött? Ezekre a kérdésekre válaszol a psichológus a tapasztalatai alapján.

Az este második felében mindenkinek alkalma nyílik elgondolkodni, hogy saját családján belül, kamasz gyerekével mi a legnehezebb számára; mik azok a sarkalatos pontok, ahol változtatásra van szükség, és kiscsoportos beszélgetések útján hasonló cipőben járó szülőtársakkal oszthatja meg örömeit-gondjait.

Kérjük regisztráljatok a honlapon, hogy lássuk a hozzávetőleges létszámot, a szervezés miatt!